Uw dienstverlener in transport en logistiek

 

Pakketvervoer.nl voor al uw pakketten.....

 

 

U wilt dat uw goederen snel, correct en zonder beschadigingen bij uw klanten worden afgeleverd. Door een enkele vervoerder, die alle maten en gewichten voor u kan versturen. Zonder dat u er veel omkijken naar hebt.  

 

Pakketvervoer.nl uit Zaandam helpt u graag.

 

Wij verzorgen al vele jaren voor onze relaties de distributie van hun goederen.

 

Wij hebben diverse mogelijkheden, van een koeriersdienst op de fiets, tot samenwerking met fijnmazige vrachtwagendistributeurs door heel Europa, van enveloppe tot ADR materiaal en van het pakketje om de hoek, tot een levering in Australië.  

 

Wij vervoeren pakketten door Europa graag via ons samenwerkingsverband met DPD Nederland BV, maar natuurlijk kan dit ook via andere vervoerders. U bepaalt de snelheid waarmee de zending ter plaatse dient te zijn en wij zorgen voor de levering.

 

Vanaf uw eigen adres of elke andere gewenste locatie in binnen- en buitenland.Met een paar klikken voert u in ons gebruiksvriendelijke klantensysteem uw order in, u zorgt er voor dat wij het pakket of de pallet geadresseerd op kunnen halen en wij leveren het netjes en op tijd af op de door u gewenste locatie. 

 

Wilt u direct meer informatie??? 

 

Bel ons.. 085 0027748